Aanpassen ontwerp

✔ 3d CAD-bestand

✔ Perfect nagemaakt

✔ Professioneel support

Heeft u een ontwerp liggen van een bepaald product, maar bent u hier niet helemaal tevreden mee? Misschien zijn de afmetingen niet nauwkeurig genoeg of wordt het product niet gedetailleerd en efficiënt genoeg weergegeven. Dat zou natuurlijk hartstikke zonde zijn, want u wilt uw product optimaal aan de buitenwereld presenteren en een goede indruk achterlaten. m&h 3d reverse kan u daarom op weg helpen met het aanpassen van uw ontwerp. Wij zijn specialist in 3d-meten en -scannen en kunnen daarom een bestand leveren die helemaal klaar is voor ontwerp of productie. Middels 3d-meten en scannen kunnen wij uw ontwerp dan ook gemakkelijk aanpassen. Een mogelijkheid waar veel bedrijven profijt van kunnen hebben.

Direct contact opnemen

De voordelen van 3d-meten en -scannen

Waarom u een bestaand ontwerp van een product zou moeten laten aanpassen naar een 3d-ontwerp? Het 3d-meten en -scannen van uw product heeft meerdere voordelen, die zeker het benoemen waard zijn. Wij sommen er hieronder een aantal voor u op:

  • Het product wordt perfect nagemaakt
  • Nauwkeurig en efficiënt
  • Minder kans op fouten
  • Tijdbesparend
  • Kostenbesparend

Meer weten over het aanpassen van een ontwerp?

Bent u niet tevreden over een bepaald ontwerp? Dat is natuurlijk goed mogelijk. Om het maximale uit de presentatie van uw product te halen, kan het daarom een aanrader zijn om het ontwerp aan te laten passen. Wij kunnen u hierbij op weg helpen en u een bestand leveren die klaar is voor productie. Wilt u meer informatie verkrijgen over het laten aanpassen van het ontwerp? m&h 3d reverse adviseert u hier graag in. Wij vertellen u graag over de diensten die wij aanbieden. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, contact opnemen via het contactformulier op onze website of ons bellen via +31 35 303 3500.

Onze diensten Contact opnemen
 

Anderen bekeken ook: Tekening maken | Kwaliteitscontrole | Freeform

Home Aanpassen ontwerp