Meetgereedschap Kalibratie

m&h Projects biedt in samenwerking met Temeka GmbH het kalibreren van meetgereedschappen aan. Bij meetgereedschap-kalibratie kunnen vrijwel alle meetgrootheden worden verwerkt. Onder de cliënten van M&H Projects en Temeka Gmbh vallen midden-, klein- en grootbedrijf vanuit de gehele EU. We hebben al veel bedrijven op weg geholpen met meetgereedschap-kalibratie en kunnen dit ook voor u betekenen. M&H Projects en Temeka GmbH zijn constant bezig met het verbeteren van hun service om altijd te gaan voor het best mogelijke resultaat.

Meetgereedschap-kalibratie op locatie

In samenwerking met Temeka Gmbh kan meetgereedschap kalibratie ook op locatie worden uitgevoerd. Met behulp van de juiste apparatuur kan uw meetgereedschap op deze manier eenvoudig gekalibreerd worden op locatie. Kalibreren op locatie heeft voor uw bedrijf dan ook meerdere voordelen. Zo heeft u kortere doorlooptijden, geen verpakkings- en of transportkosten, geen transportdocumenten, geen controle van in- of uitgaande goederen en zijn de eigen meetgereedschappen hierdoor continu binnen handbereik. 

Welke meetgrootheden kunnen wij allemaal kalibreren?

Wij zijn in staat om veel verschillende meetgrootheden te kalibreren. Om u hier een beter beeld bij te geven, zetten wij een aantal van deze meetgrootheden op een rij. Hieronder vindt u een paar meetgrootheden die wij onder een certificaat kunnen kalibreren:

  • Kalibratie van Elektrische apparatuur
  • Kalibratie van Fysische meters (druk, torque, gewicht enz.)
  • Kalibratie op Lengte meetmiddelen
  • Kalibratie op Temperatuur meters

Vragen over meetgereedschap-kalibratie

Heeft u specifieke vragen over meetgereedschap-kalibratie? Wij kunnen u hierbij op weg helpen. We adviseren u graag en kijken met u mee naar de beste mogelijkheden voor uw bedrijf. Wilt u nog meer te weten komen over kalibreren? Voor vragen of extra informatie hierover kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvraag invullen of contact met ons opnemen via het contactformulier of door ons te bellen via +31 35 303 3500. Ook voor support kunt u ons altijd bereiken.

Anderen bekeken ookScannen | ClearEdge 3D-software | Reverse Engineering

Home Diensten Kalibratie Meetgereedschap Kalibratie