EdgeWise

Staal modelleren vanuit scandata kan een vervelende klus zijn, Huidige software is langzaam en vaak onnauwkeurig, wat kan leiden tot gemiste deadlines en oplopende kosten.
Edgewise Structure veranderd dat door geavanceerde algoritmes en geautomatiseerde modelleringstechnologie toe te passen om accurate modellen te genereren van staal, beton en hout.

Creëer structurele delen naar correcte specificaties zonder puntenwolk clipping of opschonen

Of het nou gaat om het modelleren van balken of hoekstukken, EdgeWise Structure algoritmes zijn afgestemd om het correcte bouwdeel te verkrijgen met enkele klikken.
Een uitgebreide bibliotheek van stalen onderdelen en patroonherkenning in de software zorgen voor een precieze wiskundige best-fit op de puntenwolk zonder eentonige bewerking van punten.

Accurate structurele delen bepalen, zelfs van vuurvast staal

Zelfs als een structureel deel van het project brandvast is kan EdgeWise snel en accuraat het kale deel modelleren.
De geavanceerde modellering methodiek maakt het mogelijk om efficïent een deel te modelleren en te plaatsen ondanks zware brandbescherming.

Volle integratie met Revit en CAD versnelt het werkproces 

De wetenschappers bij ClearEdge werken nauw samen met het Autodesk team om volle integratie met Revit te kunnen garanderen,
dit betekent dat structurele delen die gemodelleerd zijn in EdgeWise direct geïmporteerd kunnen worden in Revit als structurele familie objecten.
Deze directe verbinding houd in dat familie type, specificaties, asrichting en lengte overgedragen worden wanneer het model in Revit geïntroduceerd word.
EdgeWise exporteert ook naar AutoCAD, Microstation en andere CAD software.

Uitgebreide catalogus met structurele componenten creëert een accuraat intelligent model

De structuur bibliotheek in EdgeWIse Structure heeft duizenden structurele componenten binnen een groot aantal populaire standaarden.
Na de keuze voor een catalogus zal Edgewise de puntenwolk analyseren, het correct gespecifieerde structurele onderdeel plaatsen en vastleggen in de Smartsheet onderdelen lijst.

Onvergelijkbare modelnauwkeurigheid

De gereedschappen voor kwaliteitsgarantie in EdgeWise maken het mogelijk om de nauwkeurigheid van elk gegeneerde pijp de verifïeren, zo past het model precies op de bebouwde condities.
Slecht passende pijpen kunnen gemakkelijk in grootte aangepast worden en op punten geplaatst. Dit geeft precieze controle of de nauwkeurigheid van het model.
EdgeWise modellen zijn zelfs nauwkeuriger dan handgemaakt modelleren omdat de kans op menselijke fouten sterk gereduceerd wordt.

Reduceer modeleertijd met tot wel 70%

De automatische vorm creatie technologie in Edgewise kan pijpen automatisch genereren wat handmatig modelleren overbodig maakt. Alle geautomatiseerde gereedschap binnen EdgeWise kan benodigde tijd tot eindproduct sterk reduceren in verhouding tot handmatig modelleren.
Gebruikers zien tot wel 70 procent besparing in tijd met Edgewise, wat een besparing van duizenden euro's kan betekenen op een groot project.
Voor de meeste gebruikers verdiend EdgeWise zich terug binnen enkele projecten.

Accuraat tot in de millimeters

De kwaliteitsgarantie in EdgeWise geeft een accurate passing van cilinders naar een puntenwolk, wat volledig vertrouwen en controle over de nauwkeurigheid van het model geeft. Met EdgeWise kan je zeker zijn dat in een project gespecificeerde toleranties behaald worden.
 

Home Software ClearEdge3D EdgeWise