Rithm

Real-Time Floor Flatness and Levelness
Reduce ASTM E1155 reporting from days to minutes with streamlined FF/FL
Analysis directly from scan data loaded into Autodesk® Navisworks®.

Voor Autodesk® Navisworks®
Real-Time Floor vlakheid en de grondplaat waterpas
Verminder ASTM E1155 rapportage van dagen tot minuten met gestroomlijnde FF / FL
Analyse rechtstreeks van scangegevens geladen in Autodesk® Navisworks®.

De uitdaging

Bepalen vloervlakheid / grondplaat waterpas (FF / FL) en het verkrijgen ASTM E1155 compliant rapporten blijkt een omslachtig proces. Contact technieken zoals de Dipstick® zijn traag, duur en kan alleen worden gebruikt wanneer beton droog is. Zij bieden niet genoeg inzicht om een grondige evaluatie van de vloer afwijkingen uit te voeren. Andere oplossingen zijn veel te complex te beheersen en omslachtig om te gebruiken. Tot slot, hier is de real-time FFL in een industriestandaard platform.

Onze oplossing

Rithm offers you a fast, accurate and cost-effective workflow for your FF/FL reporting. Benefits include:
• Integrate with Autodesk® Navisworks®, an industry standard software
• Check wet concrete while it is still workable to find mistakes faster
• Own your QA workflows by running FF/FL analyses in-house in minutes
• Easily visualize deviations with heat maps, contours, grid points
• Reduce ASTM E1155 reporting from days to minutes---and more!

Rithm
• biedt u een snelle, nauwkeurige en cost effective workflow voor uw FF / FL rapportage.
• Voordelen zijn onder andere: Integratie met Autodesk® Navisworks®, een industriestandaard software
• Controleer natte beton, terwijl het nog werkbaar is om fouten sneller te vinden
• Uw eigen QA-workflow door het uitvoeren van FF / FL analyses in huis, in minuten
• Eenvoudig te visualiseren afwijkingen met warmte kaarten contouren, rooster punten
• Vermindert ASTM E1155 rapportage van dagen tot minuten en geeft nog veel meer!

Analyseer vloer afwijkingen vanuit Autodesk Navisworks®

Ritme directe integratie met Autodesk Navisworks® maakt het uitvoeren van FF / FL analyse veel gemakkelijker. Geen behoefte om tijd te besteden aan het leren van nieuwe, complexe software: onze Navisworks integratie betekent dat u QA uw vloeren met alle scangegevens via Navisworks.

Analyseer Nat of droog beton

Naast een snelle FF / FL analyses op droog beton te laten uitvoeren, Rithm’s bliksem snelle scan-to-afwerking workflow maakt het mogelijk om vloeren te identificeren terwijl het beton nog werkbaar is.
Deze nieuwe benadering van FF / FL analyse op nat beton geeft u een voorsprong op de concurrentie, het verminderen van duur en tijdrovende herstel werk.

Uw eigen QA-workflows

Er is geen noodzaak meer om te vertrouwen op een onderaannemer om een FF / FL analyse uit te voeren. Met behulp van 3D-laser scanning en Rithm, krijgt u volledige controle om afwijkingen op te sporen in vloeren alsmede over uw QA-workflow met behulp van uw eigen gereedschap en het werken met je eigen team. Nooit meer planning nachtmerries en coördinerende bouwplaats visites, wachtend op een consultant om te laten zien, of te wachten op een rapport rond worden gedraaid ... zorgen dat deadlines worden gehaald en kwaliteits van het werk geleverd, dit vertaalt zich uiteindelijk in een betere klanttevredenheid.

Voer snel en betrouwbaar QA beleid

Rithm helpt u probleemgebieden te visualiseren met warmte en contour kaarten voor een snelle en betrouwbare QA. U zult inzichtelijke gegevens meteen zien, die zal helpen een snelle eventuele sanering te sturen en houd uw projecten op schema. U kunt gemakkelijk bepalen hoeveel beton moet worden toegevoegd of verwijderd of gewoon observeer vloer afwijkingen sneller met behulp van rithm’s snij & vullen berekeningen. Contour kaarten kunnen ook in CAD-formaat worden geëxporteerd voor downstream ontwerpen met een variabele grond topologie modellering en analyse.

Verkrijg een ASTM E1155 Reportage in minuten

Met Rithm, kunt u ASTM E1155 compliant FF / FL-rapporten binnen enkele minuten leveren en voor minder kosten en tegelijkertijd met zeer nauwkeurige resultaten. Andere handmatige FF / FL analysetechnieken zoals Dipstick® dan moet u een dag of meer wachten om één rapport FF / FL te verkrijgen, tegen een kostprijs van duizenden! Ritme biedt u een snellere en meer betaalbare manier om deze rapporten, die gemakkelijk worden gedeeld met de belangrijkste belanghebbende.

Gooi Dipstick® weg, en probeer Rithm met een test trial Test
Geen enkele andere oplossing biedt al deze verschillende resultaten van dezelfde informatie in een paar minuten. 

Home Software ClearEdge3D Rithm