Verity

Verity vindt constructiefouten voordat het een duur probleem wordt.

Geschat wordt dat 5% tot 12% van een projectbudget wordt besteed om fouten en dubbel werk te herstellen. Verity vermindert drastisch de financiële impact en bijkomende risico’s. Deze software ondersteunt een hogere nauwkeurigheid en vermindert vertragingen in het project.Verity vergelijkt de puntenwolken tegenover het ontwerpmodel en fysieke model, waardoor een tijdsbesparing te behalen valt. Tevens worden onregelmatigheden door Verity gemarkeerd. De software geeft u de mogelijkheid om 100% van uw werk te controleren in dezelfde tijd die het een persoon kost om 5% te controleren. De software helpt u met het vinden van constructiefouten voordat deze financiële gevolgen gaan hebben.

Controleer 100% van uw werk

Gemiddeld wordt 5% tot 10% van het project nog handmatig gecontroleerd met behulp van een meetlint. Dit is een tijdrovende manier van werken voor de projecten van tegenwoordig en leidt veelal tot vertragingen in het project, budgetoverschrijding, etc. Met Verity en een laserscanner wordt het mogelijk om 100% van uw werk te controleren binnen dezelfde tijd. Verity genereert een compleet rapport van de werkzaamheden, wanneer iets geïnstalleerd is en of het volgens de specificaties gedaan is.

Voorkom dure aanpassingen

Verity analyseert gebouwde elementen inclusief structurele onderdelen, MEP, beton, gaten, muren en meer. Elementen in het ontwerpmodel worden gecontroleerd om de installatie status en de nauwkeurigheid hiervan te bepalen. Werk dat buiten de tolerantie valt, kan gemarkeerd worden, opmerkingen kunnen toegevoegd worden waarna het verstuurd kan worden als HTML of PDF rapport.Controle op tegenstrijdigheden met de ingebouwde functie in Navisworks Verity data kan geëxporteerd worden naar Navisworks om controle op tegenstrijdigheden uit te voeren op gebouwde elementen. Dit zorgt ervoor dat latere correcties en vertragingen verminderen. Het Navisworks bestand kan met behulp van een gratis Verity viewer verstuurd worden samen met de bijbehorende punten, annotaties etc.

Communiceer bevindingen naar alle belanghebbenden

Verity heeft een rapporteringsmodule, die de mogelijkheid biedt om de informatie die buiten de tolerantie ligt tezamen met screenshots, annotaties, etc. te delen met andere belanghebbenden. Rapporten kunnen geproduceerd worden in PDF en HTML formaat. De software is volledig geïntrigeerd met Navisworks voor additionele analyse en documentatie.

Lever accurate modellen en tekeningen van het gebouwde project

In veel situaties is een definitieve accurate BIM nodig bij de overdracht. Verity biedt meerdere belangrijke functies om zowel een accuraat als gerealiseerd model te leveren. Puntenwolk data van elk buiten tolerantie vallende elementen kunnen geëxporteerd worden naar het juiste ontwerpplatform. Dit biedt de mogelijkheid om het ontwerp aan te passen.

Home Software ClearEdge3D Verity