Capture

Breng fysieke objecten direct in CAD, versnel uw product ontwikkelproces en automatiseer precieze 3D inspectie met Geomagic Capture - het krachtige, geïntegreerde 3D scan en software systeem op industrieel niveau. De Capture scanners van 3D systems leveren accurate en snelle blauwlicht scanning technologie in een handzaam lichtgewicht formaat die met de hand, statisch of in een multiscanner configuratie gebruikt kan worden. Met de optionele ProPack kunt u naadloos draaitafel functies toevoegen en uw scanner veilig transporteren in een koffer van hoge kwaliteit. De Capture komt in twee varianten, de Capture en de Capture mini, beide zijn geïntegreerd in Geomagic reverse engineering software en 3D inspectie software voor snelle en hoog-accurate scan naar 3D processen.

Kom sneller op de markt met 3D Systems

Optimaliseer uw werkproces, voeg hoogkwaliteit inspectie toe en breng sneller producten op de markt met de kracht van 3D systems complete digitale traject. Geomagic Capture verzorgt een brug tussen fysieke onderdelen en digitale software tools voor snel ontwerp, engineering, productie en en kwaliteitscontrole. breng fysieke voorwerpen in CAD, recreëer verloren of beschadigde ontwerpbestanden, bevestig maten en bereid voor op 3D printen en fabricage met vertrouwen.

 

Herstel snel verloren ontwerpdata

Heeft u ontwerpdata verloren? een oud onderdeel zonder tekeningen? Geomagic Capture geef u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk 3D CAD data voor hoog-complexe en beschadigde onderdelen opnieuw te maken waarna u direct over kan gaan op 3D printen en fabricage.

Scan sneller met Multi-Capture Scanning

Zet binnen korte tijd een Multi-Capture stelling op om nog sneller 3D data te scannen en te verwerken. Geavanceerde automatiseering en scripting functies binnen de software maken repetitieve inspectie makkelijker dan ooit.

 

 

Verminder kosten en verhoog efficiëntie

Complete Geomagic Capture systemen, inclusief geïntegreerde Geomagic software kosten minder dan andere professionele 3D scanners. Voor het eerst is het mogelijk om de nauwkeurigheid, scanoplossing en geavanceerde software die u nodig heeft te krijgen van een enkele fabrikant.

Ontwerp met de wereld om u heen

Geomagic Capture brengt een nieuwe manier van ontwerpen waar bestaande objecten inspiratie bieden voor innovatieve nieuwe producten. Verbeter, leer, pas aan en herbruik de ontwerpen die u elke dag omringen met een 3D scanner voor CAD.

 


Verbeter uw scanwerk met de Geomagic Capture ProPack

De Geomagic Capture ProPack geeft de kracht van draagbaar hands-free 360 graden scannen. Deze alles-in-één toevoeging aan uw Geomagic Capture scan ervaring bevat een aangedreven, volledig geautomatiseerde draaitafel en fixeerarmen om onderdelen op hun plek te houden. dit alles word opgeborgen in een koffer met ruimte voor uw Geomagic Capture scanner en statief.

3D Capture scanner specificaties


 

 

Home Software Geomagic Capture