Geomagic Control

 

Geomagic Control (voorheen bekend als Geomagic Qualify®) is het meest uitgebreide, nauwkeurigste en geautomatiseerde 3D meetkundige oplossing in de industrie.

Geomagic Control levert de nauwkeurigste, snelste, uitgebreide geautomatiseerde rapporten over de kwaliteit van uw geproduceerde onderdelen. Onderdelen kunnen gemeten worden met verschillende meetmethoden, bijvoorbeeld met een CMM of een laser scanner. Met Geomagic Control kunt u makkelijk CAD data importeren en bijvoorbeeld een vleugelinspectie doen om de productiekwaliteit te controleren.

Diverse aspecten kunnen snel gecontroleerd worden in Geomagic control; nominale maten, geavanceerde GD&T, punten ten opzichte van CAD, etc. Deze data kan vervolgens snel geautomatiseerd in een rapport worden weergegeven.

Het Geomagic Control Automation Platform zorgt ervoor dat u uw proces kunt optimaliseren, automatiseren en de menselijke interactie tijdens het meten kunt verminderen en hiermee R&R resultaten snel kunt verbeteren. Geomagic Control gebruikers kunnen hiermee significant stilstand verminderen in de productielijn, de nauwkeurigheid van de producten verbeteren en hiermee dus ook de kwaliteit van het product.
 

Productie

Fabrikanten van verschillende onderdelen gebruiken Geomagic Control om de hun onderdelen te controleren en snel te kunnen ontdekken waar eventuele problemen zich voordoen in het productieproces. Het gebruik van optische meetmethoden, CMM’s, probes en CT scanners maken het makkelijk om de geproduceerde onderdelen snel te meten, analyseren en rapporteren met Geomagic Control.

 

Vliegtuigindustrie

Vliegtuigindustrie producenten gebruiken Geomagic Control om uitgebreid geavanceerde turbine schoepen te controleren, inclusief de draaiing, dikte, radii. Met Geomagic Control’s ‘Airfoil analyse tool’ is zo snel de kwaliteit van hoog nauwkeurige schoepen te controleren.

 

 

Matrijzen- en gereedschapsmakers

Matrijs- en gereedschapsmakers hebben groot voordeel bij het gebruiken van Geomagic Control om de nauwkeurigheid van de matrijzen en gereedschappen te controleren vlak nadat ze geproduceerd zijn. Waar het menselijk oog misschien kleine onnauwkeurigheden niet zal waarnemen kan Geomagic Control makkelijk en snel aantonen waar de matrijs afwijkt en hiermee de kans op productiefouten verminderen.

 

Medische industrie en procedures

Of het nu gaat om het controleren van de nauwkeurigheid van medische implantaten of het analyseren en meten van versleten prostheses te verbetering. Geomagic Control speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de kwaliteit van medische producten. Recente ontwikkelingen in de CT-scanning wereld maken het makkelijker en pijnlozer om de vorderingen van corrigerende operaties zoals orthopedische ingrepen te volgen en te controleren.

Home Software Geomagic Control