Freeform

m&h 3d reverse biedt momenteel al verschillende online software trainingen aan, die volledig kunnen worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Zo kunt u bijvoorbeeld een training aanvragen voor de software van Geomagic, Kubit en parametrische uitwerking. Maar niet alleen deze software kunnen u erbij helpen om uw werkzaamheden eenvoudiger en efficiënter te maken. m&h 3d reverse heeft namelijk ook een eigen software voor 3d meten en scannen. Deze software, genaamd Freeform, kan ervoor zorgen dat u uw product optimaal aan de buitenwereld kunt presenteren. Wij vertellen u hier graag geheel vrijblijvend meer over.

Hoe ziet een online softwaretraining van Freeform eruit?

U kunt bij ons dus naast de bovenstaande software trainingen ook onze eigen software gebruiken. Hoe zo'n online software training in z'n werk gaat? U krijgt instructies via uw eigen beeldscherm op een moment dat het u schikt. Wij zorgen ervoor dat de training volledig zal worden afgestemd op uw behoefte en wensen. Ook krijgt u natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen. Wij vertellen u graag alle ins en outs over de software zodat u hier optimaal mee aan de slag kunt gaan.

Inschrijven voor Freeform

Heeft u interesse in het gebruiken van onze software Freeform? Vraag dan vooral een training bij ons aan. Heeft u eerst nog wat vragen over de software en bent u benieuwd of het wel geschikt is voor uw bedrijf? Wij vertellen u hier graag meer over. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd voor u klaar en doet er alles aan om u zo goed mogelijk te adviseren. Contact opnemen kunt u doen door te bellen naar +31 35 303 3500. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Contact opnemen

 

Haptic devices

Met  haptic tools (afkomstig van het het Griekse “hapteshai” = aanraken) worden  3d objecten in software echt tastbaar door krachten die doorgegeven worden naar de hand van de gebruiker. Deze apparaten geven levensechte sensaties bij het bewerken van uw model. 

Virtueel Boetseren

Creëer precies wat u in gedachten heeft. Met Freeform kunt u met behulp van virtuele klei eenvoudig complexe  organische vormen realiseren. Freeform is heel erg intuïtief, gebruik echte beeldhouw gereedschappen in een digitale omgeving maar dan vele malen sneller. 


 

Detailleren

Pas  uw product aan tot in de kleinste detail, met Freeform kunt u een variatie van complexe texturen in 3D virtuele klei maken. Gebruik bestaande afbeeldingen of foto’s om stempels te creëren in klei die vaak onmogelijk zijn in CAD . U kunt een afbeelding gemakkelijk importeren voor gebruik in uw model. De detaillering die u ziet op uw scherm is wat u  krijgt als u het model 3D print.

 

 

Structuur aanbrengen

Gemakkelijk aanbrengen van interne en externe structuren, roosters en kooien aan een reeds gemaakt basis model. Met een druk op de knop kunt u verschillende variaties creëren op uw model. Zo zijn Lichtgewicht modellen te realiseren die direct klaar zijn voor 3D printen.


Scandata

Scandata en meshes zijn gemakkelijk te importeren, hierna kunt u  vervormen, smoothen, gaten vullen en tekstbewerking direct op mesh uitoefenen. Voor grote aanpassingen kunt u de scandata omzetten naar virtuele klei en bewerken met de sculpt tools.

 

Medische toepassing

Geomagic Freeform bied medische ontwerpers de mogelijkheid om met behulp van CT en 3D scan data snel en nauwkeurig perfect passende complexe onderdelen te ontwerpen voor het menselijke lichaam.

Subdivision surfaces modeling

Met de nieuwe SubD surfacing profiteren ontwerpers van de voordelen van SubD modellering: meer controle over gladde vormen, scherpe randen, overgangen en de mogelijkheid om de mesh aan te passen met gedetailleerde functies zoals het aanbrengen van  textures, allemaal met behoud de onderliggende basisvormen die snel en nauwkeuring aangepast kunnen worden.  

Realistische weergaven

KeyShot voor 3D Systems bied de mogelijkheid om snelle en mooie renderings van uw ontwerpen te realiseren. Een breed scala aan voorgeprogrammeerde instellingen van verlichting tot camera’s zorgt ervoor dat u prachtige renderings kunt vastleggen. Voor klant specifieke renderings bevat KeyShot tools waarmee u beelden met hoge resolutie, custom-made materialen en aangepaste belichting kunt creëren.

Ook ervaren hoe Geomagic Freeform werkt?

Demo aanvragen

Home Software Geomagic Freeform