Wrap

Geomagic Wrap levert de krachtigste gereedschappen in de industrie voor het transformeren van 3D scandata en geimporteerde bestanden naar 3D modellen voor direct gebruik. Van engineering tot entertainment, kunst en van fabricatie naar museums, binnen iedere werkomgeving kan men probleemloos 3D modellen van scandata en 3D bestanden reverse-engineren met het gebruik van Geomagic Wrap. 

creëer een revolutie in uw 3D werkproces

Geomagic Wrap levert de meest gebruikersvriendelijke, betaalbare, snelle en nauwkeurige methode van puntenwolken naar 3D polygonale en oppervlaktemodellen, deze kunnen meteen gebruikt worden in downstream engineering, fabricatie, engineering, kunst, industrial design en meer. Als onderdeel van uw 3D werkomgeving bied Geomagic Wrap de digitale brug naar het creëren van perfecte data voor het gebruik in 3D printen, frezen, archiveren en vele andere 3D bewerkingen.

Met de geavanceerde exacte oppervlakte gereedschappen levert Geomagic Wrap een krachtige maar toch makkelijk te gebruiken modeleer fucnties voor het perfecte 3D model. Scripting en Macro's  automatiseren repetitieve tijdens het reverse engineering proces.

Geomagic Wrap maakt het mogelijk voor gebruikers om puntenwolken, probe data en geimporteerde 3D formaten (STL, OBJ, etc.) te transformeren naar 3D polygoon meshes voor gebruik in fabricatie, analyse, ontwerp, entertainment, archeologie.


Kunst en Sculpturen

Creëer perfecte kunstwerken, sculpturen, archiveer en herstel kwetsbare aangetaste artefacten met de hulp van 3D. Artiesten en beeldhouwers rond de wereld gebruiken Geomagic Wrap om fysieke objecten te representereen in 3D design omgevingen, met als resultaat waterdichte 3D data in een ruime selectie van industrie-standaard formaten.3D uitbeelden voor analyse, animatie en verfilming

Produceer snel perfecte waterdichte 3D modellen van fysieke objecten vanaf 3D scans en gebruik deze om geavanceerde functies toe te passen zoals Finite Element Analysis (FEA) en Computational Fluid Dynamics (CFD). daarnaast kunnen visual effect artiesten en animators deze modellen gebruiken in maya, 3ds Max en meer.

Archeologie

Archeologen kunnen de kracht van 3D en Geomagic Wrap gebruiken om petroglyphen en markeringen uit de oudheid welke vaak niet goed met het blote oog te vinden zijn te archiveren en analyseren. Met Geomagic Wrap's directe 3D Print capabiliteiten kunnen studenten en museum bezoekers antieke artifacten ervaren zonder deze aan te raken.

Home Software Geomagic Wrap