Trainingen

m&h 3d reverse geeft online en in company-trainingen voor het gebruik van meetapparatuur en software in uw organisatie. 

Veel bedrijven kopen dure software voor de toepassing van 3d meettechnologie in hun organisatie. Voor maximaal rendement is een training in het efficiënt omgaan met deze software een must. Te vaak zien we de mogelijkheden van een pakket onbenut, waardoor de efficiëntie en effectiviteit afneemt. Trainingen verdienen zich daardoor snel terug.

m&h 3d reverse verzorgt de volgende software trainingen:

  • GeoMagic basistraining
  • GeoMagic gevorderd 
  • Parametrische Uitwerking

Heeft u specifieke wensen, neem contact met ons op voor maatwerktrainingen.

GeoMagic® Basistraining

Tijdens deze training worden de basisprincipes van het programma aangeleerd. Trainingen duren één of twee dagen (afhankelijk van de specifieke wensen).

Plan direct uw training
 

GeoMagic® Gevorderden

U heeft de keuze gemaakt om middels GeoMagic software te investeren in het verbeteren van kwaliteit en voor het verkorten van uw ontwerp- en productieprocessen.
Neem uw eigen bestand mee en breng enige tijd door met één van onze ervaren en bedreven trainers. Zij hebben kennis van design, productieprocessen, inspectie en zijn op de hoogte van de apparatuur die u gebruikt. Ze zullen u verschillende op uw bedrijf toegespitste manieren leren om daarmee voor uw bedrijf het beste uit GeoMagic te halen:

  • Directe aanpak, totale werkwijze van begin tot eind en gebruik makend van uw eigen bestanden.
  • Uitgebreide trainings-materialen (naslagwerk)
  • Certificaat van afronding.
  • Hulp bij specifieke projecten of vraagstukken.
  • Hernieuw of verdiep uw kennis van specifieke elementen, kenmerken, onderwerpen.

Plan direct uw training
 

Parametrische uitwerking

Voor het zelf uitwerken van scandata naar een parametrisch CAD-model hebben wij een inzichtscursus waarin we u laten zien welke mogelijke struikelblokken genomen moeten worden om tot een goed werkend parametrisch CAD-model te komen. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van GeoMagic® Design X en AutoDesk® Inventor waarbij de laatste bij u op het bedrijf kan verschillen, zolang uw CAD pakket het gebruik van 'Parasolid' modellen ondersteund. Dit zijn oa. SolidWorks®, Solid Edge®, Siemens® NX, ProE®.
Ervan uitgaande dat u over voldoende basiskennis beschikt nemen we de benodigde praktische handelingen met u door welke door ons in de praktijk worden toegepast bij het reverse-engineren naar een parametrisch CAD-model. Hierbij onderscheiden zich twee methoden welke wij aan de hand van voorbeelden zullen behandelen.

Plan direct uw training


FreeForm Training

Voor het zelf werken in FreeForm met een haptic device en ervaren hoe het is om beeld te houwen op een beeldscherm kunt u bij ons een training aanvragen. Tijdens een trainings sessie leert u de basis princiepe van het werken met een haptic device in FreeForm.

Plan direct uw training

Home Support Trainingen